Nordic Public Procurement Forum 2020

Grønne forandringer og grønne offentlige indkøb er på programmet, når dette års Nordic Public Procurement Forum afholdes i København den 25. november. Chefkonsulent i Miljømærkning Danmark og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb Rikke Dreyer deltager på konferencen med en workshop om de danske erfaringer, initiativer og værktøjer til grønne offentlige indkøb – hvad har vi lært?

Nordic public procurement

Grønne indkøbspolitikker uden klare mål og ambitioner. Etårige budgetter. Og fokus på anskaffelsespris frem for tydelige og langsigtede mål og ambitioner. Det er nogle af de barrierer for offentlige grønne indkøb, som Rikke Dreyer vil fremhæve, når hun deltager med oplæg på Nordic Public Procurement Forum 2020.

Her giver hun også en række bud på, hvordan barriererne overvindes. Rikke præsenterer også nogle af de mange gode case-eksempler, der er samlet på både Miljømærkning Danmarks hjemmeside og Forum for Bæredygtige Indkøbs hjemmeside – samt de danske værktøjer til grønne indkøb, som ligger på Den Ansvarlige Indkøber

Svanemærket og EU-Blomsten gør det både enkelt og sikkert for de offentlige indkøbere at foretage grønne indkøb og let at kommunikere til medarbejdere og borgere, fordi mere end 90 % af danskerne kender Svanemærket. Dette kan du høre mere om på workshoppen.

Praktiske oplysninger

Målgruppe: Konferencen henvender sig til eksperter, forskere og praktikere inden for offentlige indkøb

Program: Se her

Tilmelding og priser: Du kan se priser og tilmelde dig her.

Tidspunkt: 25.-26. november 2020 – workshoppen om de danske erfaringer afholdes den 25. november kl. 16.00-17.00

Sted: Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 Copenhagen, Denmark