Arrangementer


tirsdag 01-11-2022

Uddannelse i offentlige bæredygtige indkøb

Arbejder du med indkøb i en kommune, region eller anden offentlig virksomhed? Og vil du gerne klædes bedre på til at foretage grønne indkøb? IKA tilbyder nu en ny uddannelse til offentlige indkøbere som giver dig grundlæggende viden om bæredygtighed og værktøjer til at gå i gang med at begå sig med bæredygtige indkøb. Miljømærkning Danmark deltager som underviser i uddannelsen på modul 4.

onsdag 02-11-2022

Mød Svanemærket på Building Green 22 i København

Er du nysgerrig efter at høre mere om svanemærkede byggerier, svanemærket renovering eller miljømærkede byggematerialer? Så kig forbi Miljømærkning Danmarks stand på Building Green i Forum den 2. og 3. november 2022, hvor årets messetema er ”Vejen mod absolut bæredygtighed” med reference til miljø og behovet for fokus på hvordan man kan gøre byggebranchen mere bæredygtig.

onsdag 09-11-2022

Gå-hjem-møde: Lad dig inspirere af virksomheder i den grønne førertrøje

Er du indkøber, og kunne du tænke dig inspiration, viden og værktøjer til at fremme grønne og mere bæredygtige indkøb? Eller er du leverandør, og kunne du tænke dig et indblik i de stigende grønne krav fra kunder, samt at høre Christian Arnstedts tanker om, hvordan bundlinje og bæredygtighed går hånd i hånd?