Nyhedsarkiv

TV-pakker, pensionsordninger og grønne påstande blogindlæg af Rikke Dreyer
fredag 07-05-2021

TV-pakker, pensionsordninger og grønne påstande

Der er ingen vej udenom. Krav om dokumentation for grønne påstande er blevet et markedsvilkår. Det følger af reglerne i den danske markedsføringslov og af kommende EU-regler om green claims. Dertil kommer, at konkurrencen om de offentlige kontrakter bliver mere fair og gennemsigtig, når der skal fremlægges dokumentation for grønne påstande.

Læs mere
48-pct-flere-svanemærkede-produkter-på-tre-år
torsdag 22-04-2021

48 % flere svanemærkede produkter på tre år

De danske forbrugere har i dag et stort udvalg af svanemærkede produkter at vælge imellem. På bare tre år er antallet gået fra 12.500 til nu 18.500 produkter og ydelser med Svanemærket. Alligevel efterspørger hele 60 % af danskerne endnu flere miljømærkede varer på hylderne.

Læs mere
Svanemærket byggeri i Jægersgaardsgade i Aarhus
onsdag 21-04-2021

Svanemærkede boliger til Aarhus

Velliv og PensionDanmark opfører nu de første svanemærkede boliger i Aarhus. Boligerne kommer til at ligge i Jægergårdsgade midt i byen og forventes at stå færdige i foråret 2022. DEAS står for udvikling og rådgivning.

Læs mere
Overrækkelse af EU-Blomst certificeringen til Nysted Camping
tirsdag 20-04-2021

Nysted Strand Camping certificeret med EU-Blomsten

Nysted Strand Camping er netop blevet certificeret med EU-Blomsten. Det er lige nu den eneste campingplads i Danmark, der har opnået certificeringen – og Nysted Strand Camping kommer samtidig i eksklusivt selskab, da der indtil videre kun er 20 campingpladser i Europa, der kan dokumentere deres bæredygtighedsarbejde med det officielle europæiske miljømærke.

Læs mere