Spring til indhold
Svanemærket logo

Sådan modererer vi på sociale medier

Vi ønsker en god tone og dialog på Svanemærkets sociale medier. Her kan du læse om de principper, vi modererer de sociale medier efter.

Debat og dialog på sociale medier

Vi opdaterer Svanemærkets Facebook- og Instagram-profil et par gange om ugen med forskellige opslag, der bl.a. har til formål at informere forbrugere om Svanemærket og inspirere til en mere bæredygtig livsstil generelt. Vi opdaterer også Svanemærkets LinkedIn-profil et par gange om ugen med nyheder og viden, der er relevante for virksomheder og professionelle indkøbere.

Alle tre profiler bliver dagligt overvåget af Miljømærkning Danmarks kommunikationsmedarbejdere.

På både Facebook og Instagram læner vi os op ad Facebooks fællesskabsregler. Dem kan du læse her.

Disse principper modererer vi efter

Facebook, Instagram og LinkedIn giver mulighed for, at alle kan deltage i debatten, og kommentarfelter kan give anledning til spændende diskussioner og deling af gode råd og idéer. Man behøver naturligvis ikke være enig med os for at få lov at udtrykke sin mening på vores platforme, så længe det foregår i en god og ordentlig tone, så der fortsat er rum til, at alle har lyst til at være med. Derfor modererer vi Svanemærkets sociale kanaler efter følgende principper:

  • Hvis en bruger benytter grimt og grænseoverskridende sprog, vil vedkommendes kommentar eller indlæg i første omgang blive skjult eller slettet. Sker det gentagne gange, forbeholder vi os retten til at blokere brugeren fra vores platforme.
  • Hvis en bruger deler det samme indhold flere gange i træk, kan det betragtes som spam (fx hvis en bruger skriver den samme ene kommentar 10 gange til et opslag). I så fald vil vi slette eller skjule kommentarerne. Sker det gentagne gange, forbeholder vi os retten til at blokere brugeren fra vores platforme.
  • Hvis en bruger vil kommentere på Svanemærkets sider eller dele indlæg, skal dette gøres fra en ægte profil, hvor man har brugt sit eget, rigtige navn. Støder vi på kommentarer eller indlæg fra falske profiler, vil disse blive slettet.
  • Hvis en bruger kommer med grove trusler mod sidens indehaver eller andre brugere, vil vedkommende blive anmeldt til de relevante myndigheder.

Brugere, der føler sig uretmæssigt behandlet ifm. sletning af kommentar/indlæg eller evt. blokering fra side, kan skrive til info@ecolabel.dk

Følg Svanemærket på Facebook, Instagram og LinkedIn.