Jump to content

Privatlivspolitk

Vi tager din databeskyttelse alvorligt og har forpligtet os til at sikre dit privatlivs fred online. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.

Dataansvarlig

Vi er dataansvarlige for behandlingen af de personoplysninger, du som kunde, samarbejdspartner eller besøgende på vores hjemmeside svanemaerket.dk afgiver til os. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Miljømærkning Danmark
Fonden Dansk Standard
Göteborg plads 1,2150 Nordhavn
Fischersgade 56, 9670 Løgstør
Telefon +45 72 30 04 50
info@ecolabel.dk 

Cookies

svanemaerket.dk benytter vi cookies for at få indblik i, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside, samt hvor mange besøgende der er på hjemmesiden, og hvilke dele af hjemmesiden der besøges. Vi benytter også cookies for at give vores brugere en god oplevelse på siden og til at målrette vores produkter og services til dig. Vi deler oplysningerne med vores partnere inden for sociale medier, analyse og online annoncering.

Inden vi placerer cookies, beder vi om dit samtykke. Du har som bruger altid mulighed for at klikke ”Nej tak” til cookies – ligesom du har ret til at ændre eller tilbagekalde et tidligere afgivet samtykke.

Personoplysninger

Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, kontakter os per telefon eller e-mail, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx, hvis du tilmelder dig et arrangement, skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, deltager i spørgeskemaundersøgelser, rekvirerer informationsmaterialer, udfylder en kontaktformular, indsender et høringssvar eller i øvrigt gør brug af vores online-servicer.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiderne, kan fx være navn, telefonnummer, nyhedsbrevsinteresser, fagområde eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at udfylde for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en * (stjerne).

Vi beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse. Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Formål

Vi anvender personoplysninger for at behandle din anmodning, forbedre vores service og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

Videregivelse af dine oplysninger

Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse, eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.

Sikkerhed

Når vi modtager dine oplysninger, træffer vi de nødvendige foranstaltninger for at informationerne behandles sikkert. Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forhold til behandling af dine kontaktoplysninger.

Disse omfatter:

  • Ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har registreret på dig.
  • Ret til begrænsning af behandling dine personoplysninger.
  • Ret til at få de opbevarede persondata berigtiget.
  • Ret til indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.
  • Ret til sletning af de personoplysninger, vi har registreret om dig, og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme.
  • Ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet,
    i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du skrive til os på gdpr@ecolabel.dk

Klage

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig. Hvis du ønsker at indgive en klage, anbefaler vi at du sender den til os på ovenstående e-mailadresse. Du har dog også mulighed for at klage direkte til Datatilsynet.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på datatilsynet.dk.