Spring til indhold
Svanemærket logo

Presse og logo

Vi vil gerne gøre det let, hurtigt og udbytterigt for dig som journalist at arbejde sammen med os. Og vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig frem til de oplysninger, du skal bruge.

Ønsker du baggrundsinformation om Svanemærket, eller ønsker du at få et interview eller citat til en artikel, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pressekontakt

Pressetelefon: 72 41 48 70

Pressechef: Lisa Olufson Klæsøe, mail: lio@ecolabel.dk, mobil 27 12 93 69.

Alternativt kan du kontakte Rina Ronja Kari, marketing- og kommunikationschef, mail: rrk@ecolabel.dk, mobil: 26 70 18 16, eller Christina Nielsen, chefkonsulent PR & kommunikation, mail: chn@ecolabel.dk, mobil: 51 44 51 05.

Her finder du alle de versioner af Svanemærket, som du kan anvende i forbindelse med pressedækning. Kontakt gerne Eva Raffnsøe, senior BTC marketingkonsulent, hvis du har spørgsmål til brug af logoet.

Retningslinjer for kreditering

Du er velkommen til at bruge information om Svanemærket fra vores hjemmeside. I så fald vil vi bede dig om at kreditere Miljømærkning Danmark som kilde og meget gerne linke til svanemærket.dk.

Pressemeddelelser

Besøg vores nyhedsrum på Via Ritzau, hvis du ønsker at læse de seneste pressemeddelelser om Svanemærket eller fremover ønsker at abonnere på dem.

Læs seneste nyheder