Spring til indhold
Svanemærket logo

Podcast: KøkkenNørderne - Svanemærket i kantiner og storkøkkener

Podcast: Afsnit 1

Hvordan kan kantiner opnå Svanemærket?

Hvordan foregår en certificeringsproces typisk – og hvordan man kan forberede sig til processen? Det kan du høre mere om i denne podcast, hvor du også får en introduktion til nogle af de krav, som svanemærkede kantiner skal leve op til.

Deltager: Malene Nielsen, konsulent med speciale i bl.a. kantiner, i Miljømærkning Danmark.

Hør afsnit
Podcast: Hvordan kan kantiner og storkøkkener opnå Svanemærket?

Podcast: Afsnit 2

Fordele ved en svanemærket kantine

I denne podcast kan du bl.a. høre, hvilke fordele Abena har opnået ved at få svanemærket deres kantine. Du kan også høre, hvad Svanemærket betyder for både kantinens personale og de spisende gæster.

Deltagere: Eva Tansem Andersen, global bæredygtighedschef, Abena, og Frederik Gudi Sommer-Gleerup, afdelingschef for certificering, Miljømærkning Danmark.

Hør afsnit
Podcast: Hvilke fordele er der ved at få svanemærket kantiner og storkøkkener?

Kantiner, konferencesteder og andre spisesteder

Læs om, hvordan I kan få certificeret netop jeres spise- og konferencested eller kantine med Svanemærket – og hvilke fordele I opnår.

Læs mere
Køkken på restaurant hvor kok tilbererede servering under varmelamper