Spring til indhold
Svanemærket logo

Virksomheder

... for jer der har eller overvejer en certificering.

Læderlager

Svanemærket er et stærkt redskab for virksomheder, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling – og som vil styrke både konkurrenceevne og kommunikation om grønne tiltag.

Overvejer jeres virksomhed en certificering med Svanemærket? Så kan I her på siden finde frem til indhold om, hvilke fordele I kan opnå, hvorfor andre virksomheder har valgt at få certificeret deres produkter eller servicer, og hvad de har opnået.

I kan også finde frem til, hvilke krav jeres produkter skal leve op til og blive guidet til en god certificeringsproces. Derudover kan I finde overblik over, hvilke produkter og servicer der allerede er certificeret med Svanemærket.

95 % af de nordiske forbrugere kender Svanemærket, og 67% af dem der kender mærket har tillid til Svanemærket. Det gør Svanemærket til et stærkt marketing- og kommunikationsværktøj.

Har I allerede fået certificeret jeres produkter eller servicer med Svanemærket, kan I her på siden finde frem til, hvordan I kan bruge mærket i jeres markedsføring - og hvordan I må bruge logoet på jeres produkter.

Hvad har andre fået ud af deres certificering?

Læs, hvorfor andre virksomheder har fået certificeret deres produkter eller servicer med Svanemærket, og hvad de har opnået.

Find cases
Rudolph Care eksempelbillede fra Forte Advice

Sådan får I certificeret jeres produkter

Læs om certificeringsprocessen, og få tips til, hvordan I kommer i gang.

Læs mere
Eksempelbillede fra Forte Advice