Spring til indhold
Svanemærket logo

Nyhed

21.11.2023

Stadsing er nyt medlem i indkøbernetværk

Stadsing er blevet medlem af Netværk for Miljømærket indkøb. Dermed tæller netværket nu 15 medlemmer.

Stadsing

Stadsing, som bl.a. er leverandør af produkter inden for rengøring, affaldshåndtering og personlig pleje, har et stort udbud af svanemærkede produkter, som de aktivt arbejder på at øge. Nu skærper de også fokus på Svanemærket og EU-Blomsten i virksomhedens indirekte indkøb:

”Hos Stadsing A/S er vi meget bevidste om den påvirkning, vi har på miljø, klima og mennesker. Det betyder bl.a., at vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål, og at vi samarbejder med vores leverandører om at udvikle nye og eksisterende produkter i en mere bæredygtig retning. Derfor er det helt oplagt for os at blive en del af Netværk for Miljømærket indkøb. Her er formålet netop at drive markedet i en grønnere retning, og indsatsen bidrager direkte til verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion. Så jeg ser helt sikkert frem til spændende netværksmøder og til at udveksle erfaringer om grønnere indkøb til driften med andre virksomheder, siger Sabine Behrendt Larsen, indkøbschef i Stadsing.

Netværk for Miljømærket indkøb

Netværk for Miljømærket indkøb er et netværk af private virksomheder, der ønsker fokus på ansvarlige og mere bæredygtige indkøb, og som sætter handling bag ordene. Netværkets arbejde bidrager direkte til opfyldelse af FN’s verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Læs mere her.

Kommer med stort engagement

Også hos Miljømærkning Danmark, der faciliterer netværket, glæder man sig over det nye medlem:

”Stadsing har allerede stort fokus på de officielle miljømærker, og de kommer med et stort engagement i forhold til at være med til at drive markedet i en grønnere retning. Det er altid spændende at få nye medlemmer i netværket, der har store ambitioner, og som ønsker at sætte handling bag ordene – og derfor glæder jeg mig over, at Stadsing kan være med til at øge efterspørgslen på miljømærkede produkter og serviceydelser,” siger Rikke Dreyer, chefkonsulent i Miljømærkning Danmark.

Læs mere om, hvordan jeres virksomhed også kan blive medlem af netværket, og hvilke krav I skal leve op til her.

Læs også: