Spring til indhold
Svanemærket logo

Videncenter for Miljømærket indkøb

Er du klar til at tage næste skridt i jeres arbejde med grønnere indkøb? Deltag i Videncenter for Miljømærket indkøbs arrangementer og få konkret viden og inspiration fra de grønne frontløbere på området. Læs mere her.

Videncenter for Miljømærket indkøb består af Miljømærkning Danmark og Netværk for Miljømærket indkøb, som er førende, når det gælder om at drive markedet i en grønnere retning og øge efterspørgslen efter miljømærkede produkter og serviceydelser.

Videncenteret tilbyder en gratis og uforpligtende platform for læring og udveksling af idéer og erfaringer – der har til formål at få flere virksomheder på tværs af branchen med på den grønnere indkøbsrejse.

Videncenter for Miljømærket indkøbs aktiviteter er for alle, der arbejder med indkøb i private og halvoffentlige virksomheder og organisationer.

Hvad tilbyder det gratis videncenter?

Som deltager i Videncenter for Miljømærket indkøbs aktiviteter, får du hjælp og inspiration til at skubbe jeres indkøb i en grønnere retning:

Videndeling og erfaringsudveksling

Få nyeste viden om de muligheder, udfordringer og løsninger andre virksomheder, professionelle indkøbere, indkøbschefer, CSR-ansvarlige og miljøkonsulenter oplever ift. bl.a. klima, miljø og bæredygtighedsdata, når Netværk for Miljømærket indkøb og Miljømærkning Danmark deler ud af deres mangeårig erfaring med, hvordan man i praksis kan øge andelen af miljømærkede indkøb.

  • Aktiviteter
    Der vil være flere aktiviteter hen over året med fokus på aktuelle emner inden for alt fra indkøbspolitikker til grønnere indkøb i praksis, bl.a.:
    • Netværk for Miljømærket indkøbsårskonference: Hvert år kan du gratis deltage og udvide både din viden og dit netværk på årskonferencen for miljømærket indkøb.
    • Webinarer: Videncenteret afholder løbende webinarer med oplæg, paneldebatter og dialog om relevante temaer inden for bl.a. miljø, klima, data og rapportering med fokus på konkrete værktøjer og metoder.
    • Markedsdialog: Vi samler relevante virksomheder, heriblandt virksomheder med produktion og salg af udvalgte produkter, virksomheder, der efterspørger miljømærkede produkter, og Miljømærkning Danmark. Fokus er på dialog og vidensdeling ift. hvad der efterspørges og udbyderes, samt barrierer og muligheder for at øge udbuddet og efterspørgslen for miljømærkede produkter.

Tilmelding

Har du spørgsmål til videncentret?

Rikke Dreyer

Chefkonsulent - Offentlige indkøb

+45 72 41 48 28

rd@ecolabel.dk

Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Sanne Nielsen

Markedsrådgiver

72 41 48 54

san@ecolabel.dk